Behandling mot sockerberoende

Varmt välkomna till bloggen den här måndagsmorgonen. Jag hoppas att er helg har varit bra! Jag har skaffat mig helt nya vanor efter att jag har genomgått en behandling mot sockerberoende i Östersund så jag ska erkänna att min helg har varit annorlunda. Det handlar som sagt om att jag har skaffat nya vanor. Jag har alltid tyckt om god mat och dryck, godis, kakor och läsk och helgerna har tidigare bestått till en viss del i alla fall av något man i det närmaste hade kunnat beskriva som frosseri, men efter att jag har gått igenom en behandling mot sockerberoende här i Östersund via ett företag som heter Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering har jag ändrat på mina vanor. I början av behandlingen undrade jag verkligen om livet kunde bli lika roligt igen eftersom allt denna mat, godis med mera som jag tidigare förknippat med glädje nu inte längre skulle finnas med mig, ungefär som en alkoholist som ska sluta med alkohol. Inget kunde vara mer fel. Vanans makt är stor, men allt går att förändra utan att livskvalitén blir sämre. Det har gått några veckor nu sedan jag började den här livstilsförändringen som den här behandlingen mot sockerberoende i Östersund har inneburit, och mina farhågor om ett trist liv har inte besannats. Jag ångrar bara att jag inte genomgick behandlingen långt tidigare. Jag skriver det här inlägget med en uppmaning till er alla som identifierar er som sockerberoende, att tag tag i er egen situation, endast DU kan ta beslutet att ändra på det som inte fungerar och nu när det går att få hjälp mot sockerberoende i Östersund på Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering så tycker jag att du ska höra av dig till dem för att få professionell hjälp och behandling. 

Du gillar kanske också...