Effektiv behandling mot diabetet typ 2

Hej på er alla mina trevliga läsare och välkomna till min blogg. Den här lördagen hade jag tänkt mig ge mig ut på en riktig långpromenad. Jag har nämligen sett till att skaffa mig nya vanor sedan jag fick reda på att jag har diabetes. Det har krävts en del förändringar både när det gäller kost och motion och så långt så väl, men det var inte tillräckligt. Mitt blodsocker var ändå för högt så jag sökte hjälp för min diabetes i Kristianstad. Det var en sjuksköterska på hälsocentralen som nämnde för mig att det finns ett företag som heter Gimre Health som erbjuder en behandling mot diabetes, och sjuksköterskan trodde att det skulle kunna vara någonting för mig. 

 

Jag bestämde mig för att ge det här en chans och det fungerade! Nu är mitt blodsocker normalt och det är jag förstås väldigt glad över eftersom diabetes kan ge svåra skador på kroppen i alla fall på lång sikt om blodsockret ligger för högt. Eftersom diabetes typ 2 är en sjukdom som allt fler människor drabbas av tycker jag att det är bra att det finns ett företag som Gimre Health som erbjuder en behandling mot diabetes här i Kristianstad. Även ni med diabetes i Kalmar, Karlskrona och i Nybro är välkomna att prova på den här behandlingen eftersom Gimre Health har ett litet större upptagningsområde än för dem med diabetes i Kristianstad. Det kan vara svårt att ändra på sådant som att komma igång med motion och att äta sundare, men man får väl försöka så gott man kan och kombinationen med den här behandlingen mot diabetes och bättre kost och mer motion fungerar verkligen!  

Du gillar kanske också...