Jag har blekt tänderna

God morgon, god morgon alla goa och glada läsare och välkommen till ett inlägg där jag ska prata med er om att jag äntligen har blekt tänderna. Vin, kvinnor och sång var det inte frågan om i någon större omfattning, däremot rödvin, cigaretter och minst fem koppar kaffe om dan under ett antal år och det satte sina spår i form av missfärgade tänder. Jag höll för munnen när jag skrattade för jag skämdes över de gulbruna tänderna, men tack vare att jag gick till en tandläkare på Gotland och där blekte tänderna så har jag absolut inget leende att skämmas över längre för mina tänder är i stort sett kritvita och så har jag slutat röka. 

Det görs så mycket reklam för olika tandblekningsmedel och jag har sett att det medel jag köpt hos denna tandläkare på Gotland även går att köpa på nätet av andra företag. Det är mycket billigare att köpa blekmedlet hos tandläkaren än på nätet, bara så att ni vet. Men det är med tandblekning som med mycket annat att resultatet inte varar i all evighet. Fördelen med att ha varit hos en tandläkare, till och med hos denna tandläkare på Gotland är att man får specialanpassade skenor som är gjutna utifrån sin egen muns anatomi och när man någon gång i framtiden behöver upprepa tandblekningen köper man bara blekgelén och applicerar i dessa skenor så själva blekningen gör man ju hemma. Nu hoppas jag att ni som funderar på en tandblekning och dessutom befinner er på Gotland ska göra er tandblekning hos denna tandläkare på Gotland för då kan ni lita på att det blir ett bra resultat.  

Du gillar kanske också...