Medicinsk fotvård i Södertälje

Att ha ont i fötterna eller att drabbas av problem som svamp, vårtor eller liktornar är inget ovanligt i dagens läge. Nästintill alla får problem med fötterna och ibland när inte egenvården räcker till kan det vara bra att få fotvård. När jag själv fick problem gick jag till ett företag som heter Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm, och dit kan man gå om man behöver fotvård eller medicinsk fotvård i Södertälje. 

 

Jag har haft ett semestervikariat som fastighetsskötare på det kommunala bostadsbolaget och det har varit långa och dagar med mycket slit på både kropp och fötter. Tyvärr köpte jag ett par skor som inte var de bästa och nu så här efter att ha vikarierat ett par månader konstaterar jag att fötterna tagit stryk. Jag har haft ett par skor som inte andades, det blev så att fötterna kokade inne i skorna och som ett brev på posten fick jag svamp på naglarna. Jag vet hur svårt det är att bli av med sådant eftersom min pappa haft nagelsvamp i alla år utan att bli av med det, så därför tyckte jag det var lika så bra att ge mig iväg på denna fotvård på direkten. Det var bra! Nu tycker jag att ni som behöver fotvård eller medicinsk fotvård i Södertälje ska veta om att ni kan få riktigt bra hjälp när ni går till Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm. Jag tycker det är riktigt bra att Maria Häggblom som äger och driver det här företaget använder ekologiska produkter i sina behandlingar. Vill ni veta mer om medicinsk fotvård i Södertälje som ni kan få, då ska ni ta och ringa Maria Häggblom på Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm. 

Du gillar kanske också...