Så här hjälpte medicinsk laser mig

Hej på er allihopa och välkomna in till bloggen och det jag ska berätta om idag! Jag ska nämligen berätta om när jag under en period hade väldigt ont i ryggen och nacken, och hur jag gjorde för att komma tillrätta med problemet. Jag vill att du som läser ska kunna få lite tips och råd på hur du kan gå tillväga om du har samma problem. För funkade det för mig, så funkar det garanterat för dig! Jag gick till en mottagning för medicinsk laserbehandling i Ystad och nu ska jag berätta för er hur de på Ystads Hudlaser hjälpte mig! 

 

Ystads Hudlaser vänder sig till oss i Ystad eller i Simrishamn, eller på orter däromkring som är intresserade av att prova någon av deras behandlingar vilka är borttagning av hudförändringar eller en medicinsk laserbehandling. Medicinsk laserbehandling är en beprövad behandlingsmetod som använts i 60 år med goda resultat. Det finns forskning inom området och inga biverkningar eller skador finns rapporterade. Det här är en svag laserbehandling, till skillnad från de starka lasrar som man kan bränna eller skära med, därför passar den här lasern särskilt bra för att behandla ledvärk, nack och ryggvärk med. Rätt typ av laserljus och rätt styrka påverkar smärtan i rätt riktning. Min smärta försvann helt och hållet så jag kan bara skriva under på hur bra den här behandlingen är. Nu vill jag väldigt gärna att även ni andra som läser här i bloggen, och som skulle kunna vara hjälpta av den här metoden, ska känna till att de på Ystads Hudlaser skulle kunna hjälpa även er. Jag är verkligen djupt imponerad av att den här medicinska laserbehandlingen kunde hjälpa mig så bra. Nu slipper jag att äta starka värktabletter också. Tack för att ni läste! 

Du gillar kanske också...