Avslappnande och välgörande massage i Borås

God morgon på er och välkomna in till min blogg. Jag hoppas att ni har det fint och att ni så här efter jul och nyårshelgerna är riktigt utvilade och fyllda med ny energi. Idag ska jag berätta för er om en alldeles speciell present som jag fick av min dotter i julklapp: en massage i Borås och stället där jag fick denna underbart avkopplande och sköna massage heter Duong Beauty och ligger en liten bit utanför centrala Borås. Jag tror att många kvinnor med mig kan skriva under på att vi går omkring med spända axlar och med värk i nacke och rygg. Jag jobbar inom vården och det förekommer en hel del tunga lyft. Kanske är det så att kroppen har slitits ut efter 25 år inom hemtjänsten men så är man ju van att bita ihop och sätta det ena benet framför det andra utan att klaga. Jag har vant mig vid den ständiga värken, men den lindras ju också genom att jag äter ett par värktabletter dagligen och det får väl fortsätta att vara så då.  

 

Det var helt fantastiskt att få en stunds avkopplande, avstressande och värkreducerande massage på Duong Beauty i Borås. Det var den finaste julklappen som jag kunde få. Jag måste säga att det är riktigt dumt att jag inte har gått dit tidigare och fått massage, för det har verkligen hjälpt. Nu när jag har upptäckt hur bra det här är, så ville jag berätta om det för er här i bloggen, och jag vill verkligen rekommendera er att gå dit för det finns en nästan magisk undergörande kraft i denna massage. Det är riktigt prisvärt att gå dit också, det här är något som alla har råd att kosta på sig. Med dessa ord önskar jag er en fortsatt fin dag! 

 

Du gillar kanske också...