Bra tandvård i Huskvarna

Jag hade jobbat i en annan stad i flera år när jag förra sommaren återvände hem till min barndomsstad, Huskvarna. Borta bra men hemma bäst heter det visst, och nog kan jag skriva under på detta alltid. Det var en hel del praktiska saker att ordna med. Bland annat det här med vilken tandläkare jag skulle lista mig hos. Jag valde Huskvarna Tandvård, och jag har fått ett så otroligt fint bemötande där så jag vill nu rekommendera er som kan tänkas vara i behov av tandvård i Huskvarna att börja där (92). Det som gör att detta ställe skiljer ut sig ifrån andra tandläkare och tandvårdsmottagningar, det är att här gick det enkelt och snabbt att få en tid. Bemötandet var bra, men det har jag ju redan sagt, och dessutom har de väldigt rimliga priser på Huskvarna Tandvård i förhållande till vad det kan kosta någon annanstans. 

 

Att ta hand om sina tänder med tandborstning, rengöring mellan tänderna, och att skölja med fluor, var sådant som jag redan gjorde. Jag hade inga problem med mina tänder men eftersom jag alltid har varit noggrann med att undersöka tänderna en gång om året hos tandläkaren, hade jag inte tänkt att frångå den rutinen nu när jag flyttat hem till Huskvarna igen. Oavsett om du har problem eller inte, och oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp så vet jag att du kan få god hjälp på Huskvarna Tandvård. Du kan alltid få ett kostnadsförslag på förhand, så vet du på ett ungefär vad det kommer att kosta. Jag hade inga hål, men däremot några tandköttsfickor. Snart ska jag dit igen och träffa tandhygienisten. Med dessa ord avslutar jag bloggen för idag, men snart återkommer jag igen med något annat ämne! 

 

Du gillar kanske också...