Massage i Arboga

God morgon alla mina kära läsare och jag hoppas ni tycker det är riktigt spännande att läsa om allt som händer i mitt liv här i Arboga. Jag skriver om det mesta jag hittar på, företag jag har besökt och butiker jag shoppat i. Jag är en riktig livsnjutare och nu har jag hittat en riktig guldkant i tillvaron, och ska skriva om ett företag dit jag går för att få massage här i Arboga. Mjuka Muskler heter det här företaget jag ska berätta om i det här inlägget. 

 

Jag är så glad att jag har upptäckt det här företaget dit alla som önskar sig massage i Arboga kan gå. Att gå dit för att få en helt underbar massage har blivit min guldkant i tillvaron. Jag behöver nämligen inte resa utomlands eller till Stockholm på en weekend för att finna livskvalitet, jag tar och besöker Mjuka Muskler istället och får en underbart avkopplande och skön stunds massage där jag ligger på en brits och lyssnar på avkopplande musik och blir insmord i de mest väldoftande oljor, och blir belönad med en fantastisk sinnesro jag sällan upplevt förut! Nu är det ju vetenskapligt bevisat att massage höjer vårt välbefinnande, att blodtrycket sjunker, att lugnande hormoner utsöndras i blodbanan av att få massage, ja det finns så många goda saker som sker med vår hälsa och vårt välbefinnande vid massage, så för er som ännu inte har provat detta, vill jag verkligen tipsa er om det här. Ni borde också unna er denna härliga och välgörande massage i Arboga. Anna-Lena Blomberg som äger och driver det här företaget har en enorm kunskap och är mycket duktig på att ge olika slags behandlingar inom massage. 

Du gillar kanske också...